Plejmo stream

Plejmo – Ett av Nordens största filmutbud

Plejmo är den streamingtjänst på svensk mark som fokuserar mest på film och har idag över 5000 titlar i sitt bibliotek. Här hittar du allt från stora internationella produktionsbolag till Nordisk Film. Här kan du hyra filmer till billiga priser och även ta del av ett gratisutbud. 

När det kommer till att hyra filmer online erbjuder ingen annan aktör på Streamingmarknaden lika billiga priser som Plejmo. Här kan du kan du hyra film från 3 kronor. 

Plejmos utbud är mångfacetterat; Det finns filmer för actionälskaren, den äventyrslystne, den sentimentala, den skrattglade. Det finns även storfilmer så väl som mindre festivalfilmer. 

Priset för att hyra en film på Plejmo ligger i sex prisklasser, mellan 3-49 kronor. Du kan även köpa nya filmer, som du sparar på ditt användarkonto. 

Plejmo finns tillgängligt att se på alla dina plattformar. Via deras app kan du även använda dig av Chromecast-stöd och smidigt streama till TV:n.

Rekommenderade streamingtjänster

WordPress Tables Plugin

Plejmo – För filmälskaren

Streamingtjänsten Plejmo är helt dedikerad film. Den som inte riktigt fastnat för serier kan istället finna mycket nöje hös dem. Deras filmbibliotek är enormt med över 5000 titlar. Bildkvalitén håller hög klass och funkar bra för stora TV-format. 

På Plejmo hittar du ett brett utbud filmer, från svenska till amerikanska, från små till storfilmer. 

Plejmos bibliotek innehåller:

  • Svenska filmer
  • Stora amerikanska produktioner
  • Många barnfilmer
  • Topplistor
  • Samlingar med klassiska filmer

En streamingtjänst som tänker på filmälskaren

Det känns att Plejmo är byggt av filmälskare. De gör det enkelt för filmälskaren att komma åt allt mer svårtillgängliga titlar idag. Nostalgikern kan hitta mängder av gamla filmer. Hos Plejmo erbjuds du nyanserade filmupplevelser. 

Här hittar du fler streamingtjänster där du kan hyra film online.

Fakta om Plejmo:

Hemsida:

Lanseringsår:

2015

Antal filmer:

5000+

Chromecast/Apple TV:

Ja/Ja

Hemsida: SFAnytime.se Lanseringsår: 2002 Antal filmer/serier: 800+ Chromecast/Apple TV: Ja/Ja