SF Anytime

SF Anytime – Ett stort och starkt bibliotek

SF Anytime tillhör en av de få svenska streamingtjänster som låter sina kunder hyra film online. Här finns ett stort utbud med både de senaste stora blockbusterfilmerna, serier och mindre filmer. Priset ligger på 29-39kr/film.

Det finns några aktörer på marknaden men de är inte många. SF Anytime tillhör en av de som låter sina kunder hyra filmer till ett fast pris, så att de kan se exakt vad de vill se istället för att abonnera på en hel streamingtjänst.

Utbudet hos SF Anytime är stort och nyanserat, men med störst fokus på amerikanske storfilmer. Likväl finns här också serier samt en del mindre film. SF Anytime är också en av de bästa aktörerna när det kommer till att streama svensk film.

Priset för en film ligger på 29-39 kronor beroende på vilken bildkvalitet du önskar. HD kostar 10 kronor extra.

SF Anytime har en bra Androidapp som man kan hyra film direkt ur och med Chromecast-stöd. Sämre är det dessvärre på iPhone-fronten där man istället måste hyra via hemsidan för att sedan kunna streama direkt från appen.

Rekommenderade streamingtjänster

WordPress Tables Plugin

SF Anytime – Ett stort utbud

SF Anytime är en högkvalitativ streamingtjänst för att hyra film online. Här finns ett enorm filmbibliotek och en del utvalda serier. Bildkvalitén är genomgående av hög kvalitet, med undantag för ett fåtal titlar. Svensk text finns i princip alltid.

En av de stora fördelarna med SF Anytime är att det finns en hel del storfilmer såväl som mindre filmer. Här finns också mycket svenskt att streama.

SF Anytime bibliotek innehåller:

  • Många svenska filmer.
  • De senaste amerikanska storfilmerna.
  • Nästan alla Bergmanfilmer.
  • Ett handplockat urval av serier.
  • Internationella storfilmer från hela världen.

En pålitlig streamingtjänst

SF Anytime är en pålitlig streamingtjänst med hög bildkvalitet och stort utbud. Själva streamingen funkar oftast problemfritt och rent upplevelsemässigt är de i princip på samma höga nivå som Netflix.

Här hittar du fler streamingtjänster där du kan hyra film online.

Fakta om SF Anytime:

Hemsida:

Lanseringsår:

2002

Antal filmer/serier:

800+

Chromecast/Apple TV:

Ja/Ja

Hemsida: SFAnytime.se Lanseringsår: 2002 Antal filmer/serier: 800+ Chromecast/Apple TV: Ja/Ja