Draken film

Draken film – Fokus på kvalitet

Draken film är en svensk streamingtjänst med ett handplockat filmutbud. Här ligger inte fokusen på att presentera så många titlar som möjligt, utan att lyfta fram guldkorn från hela världen.

Draken film är en mindre aktör än de svenska konkurrenterna C More och Viaplay, men sedan ser inte heller utbudet likadant ut. Draken film satsar som sagt på smalare film från en internationell marknad, medan de andra två mer satsar på mer populär amerikansk och svensk film.

Draken är i stort sett ensamma om att kunna presentera filmer av filmskapare som: Andrej Tarkovskij, Pedro Alomodóvar, Mai Zetterling, Louis Malle, Woody Allen och Werner Herzog. Vet du med dig att du är svag för denna typ av film är Draken film ett överlägset alternativ.

Rekommenderade streamingtjänster

WordPress Tables Plugin

Draken film – Ett internationellt utbud

En av de stora fördelarna med Draken film är att vi hittar massor av produktioner från världens alla hörn. Här finns allt från etiopisk film till kinesisk, svensk till amerikansk. Ett handplock från hela filmvärlden med andra ord. De har också ett register efter regissörer så att man lätt kan se om det finns något av ens favoritregissör.

Fakta om Draken film:

Hemsida:

Antal filmer/serier:

500+

Chromecast/Apple TV:

Ja/Ja

Hemsida: Draken film
Antal filmer: 500+
Chromecast/Apple TV: Ja/Ja