2021 fick Anders Öfvergård sparken – nu på väg tillbaka med renoveringsprogram

Published by Redaktionen on

Anders Öfvergård återvänder som programledare till Kanal 5. I ett nytt program baserat på brittiska tittarsuccén Renovation Nation möter Anders svenska par och familjer som försöker förverkliga sina drömmar om att renovera ovanliga och exceptionella hus. Anders följer med på resan och erbjuder en varm hand, råd och stöd – och om det behövs drar han även själv på sig snickarbyxorna och hugger in tillsammans med husägarna. Inspelningarna av den nya storsatsningen har precis börjat för sändning senare på Kanal 5.

– Det är pirrigt! Jag är peppad och drivs av att får göra ett helt nytt program där jag kan visa fler och andra sidor av mig själv. Det är även väldigt roligt att vara tillbaka på Kanal 5, det är lite som att komma hem igen, säger Anders Öfvergård.

LÄS MER: Snart har serien När hiphop tog över premiär på SVT

När programledaren och byggnadsingenjören Anders Öfvergård gör comeback på Kanal 5 så är det på hans hemmaplan – att hjälpa människor att förverkliga sina boendedrömmar. I det nya programmet baserat på brittiska Renovation Nation möter vi familjer och par som vill förverkliga sina drömmar. Men vare sig det handlar om en ett slott, en 1800-talsskola, en gammal tågstation eller att ge nytt liv till en förfallen kvarn så är renoveringar som de flesta svenskar vet inte det lättaste. Kommer tidsplanen hålla? Är budgeten realistisk? Klarar våra medverkande själva verkligen av jobbet som krävs? För här kommer inte en armé av hantverkare in och tar över, det är de själva som måste se till att drömmen blir sann.

Foto: Kanal 5.

2021 fick Anders Öfvergård sparken: “känns jätteroligt att få välkomna honom tillbaka”

Anders Öfvergård följer med våra par och familjer på vägen, ger dem råd och stöd och även handgriplig hjälp om det skulle behövas. I Kanal 5s nya storsatsning får vi med värme följa svenska par och familjers väg mot sina drömmar, med all den glädje, oväntade utmaningar och nya insikter som hårt arbete oftast för med sig.

– Det känns jätteroligt att få välkomna Anders tillbaka till Kanal 5-familjen igen. Han är en lika omtyckt och oefterhärmlig programledare som vi märkt att många tittare saknat, säger Axel Eriksson, VP Content and Programming, Warner Bros. Discovery Sverige.

Det nya renoveringsprogrammet med Anders Öfvergård spelas just nu in och produceras av Baluba för senare sändning på Kanal 5 och discovery+.

LÄS MER: Alla deltagare i Masked Singer 2023 läckta


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *