Game of Thrones-spelet alla pratar om

Published by Redaktionen on

Game of Thrones.

Foto: HBO Nordic.

HBO:s franchise “Game of Thrones”, som gestaltar slaget om tronen i kyliga Westeros är den största, är tidernas största serie. Ingen annan serie har varken kostat lika mycket, eller genererat i lika stort intresse. Inte bara har den spelats in i stora delar av världen, “Game of Thrones” har utvecklats till en stor industri där dess spännande universum på olika sätt präglar allt från kaffekoppar och sängkläder till spel. Idag ska vi titta närmare på ett särskilt spel som fått stor uppmärksamhet på spelmarknaden.

Game of Thrones Slot Machine

Det har sedan flera år tillbaka funnits ett slotspel i Game of Thrones-anda, som du kan spela på Cherry casino och prova på utan att behöva betala. Många är förtjusta i “Game of Thrones: 243 Way”, men inför den sista säsongen smällde spelutvecklare upp ett nytt och minst sagt uppiffat spel, med den enkla titeln Game of Thrones Slot Machine. Givetvis är grundpremissen densamma, att du ska kombinera olika symboler med varandra, men upplevelsen är någonting helt annorlunda från de typiska spelen du hittar på nätet.

På utvalda ställen

Den som vill testa att spela det nya Game of Thrones-spelet online kommer att bli besviken. För att få tillgång till det måste man nämligen ta sig till en fysisk spelhall – men upplevelsen i sig blir desto bättre. De spelmaskiner som stödjer spelet är annorlunda från de traditionella. Istället för att vara kvadratiska, så är de istället stående, rektangulära och betydligt högre. Med detta sagt rymmer det mer information på skärmen, vilket också gör att du har många fler symboler i rullning samtidigt. På dessa maskiner, som i dagsläget är limiterade till särskilda spelhallar, kan du dessutom bara spela just Game of Thrones-spelet och inget annat.

Större ljudbild och visuella effekter

Inte har väl någon reflekterat särskilt mycket över spelmaskiners olika ljudbilder – förrän den spelat nya Game of Thrones Slot Machine. Här ger maskinen dig en ovanligt hög och engagerande ljudbild. Tillsammans med spelets svepande effekter i form av eldsprutande drakar som flyger omkring mellan spelrundorna, får du dig en annorlunda upplevelse från den slotgenren traditionellt sätt erbjuder. Undra vad spelutvecklare kommer att hitta på när seriens uppföljare dyker upp längre fram…

Det ska understrykas att det nya Game of Thrones-spelet kostar mer än vanliga slotspel. Med andra ord ska du vara försiktig när du spelar det och se till att det blir en rolig grej när du väl tar tillfället i akt att besöka en spelhall med polarna.

Categories: Artiklar

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *