Luther serien – Här streamar du alla säsonger

Published by Redaktionen on

Är du på jakt efter var du kan spela Luther serie? Då har du kommit rätt!

“Luther” är en brittisk TV-serie skapad av Neil Cross, som började sändas på BBC One i 2010. Serien handlar om detektiven John Luther, som arbetar för Metropolitan Police Service i London. Han är en passionerad och skicklig utredare, men hans metoder är ofta kontroversiella och han har svårt att hålla sina känslor i schack.

Serien följer Luthers utredningar av svåra och komplexa mordfall, samtidigt som han också kämpar med sina egna personliga demoner och relationer. Skådespelaren Idris Elba spelar huvudrollen som Luther och har fått mycket beröm för sin insats.

Serien är känd för sin spännande och gripande berättelse, komplexa karaktärer och starka skådespelarprestationer. Den har fått mycket positiv kritik och har vunnit ett antal priser, inklusive en BAFTA för bästa dramaserie.

Luther serie har hittills haft fem säsonger och ett antal specialavsnitt, som förtjänat en stark fanbase och är fortfarande mycket älskad och diskuterad av fans och kritiker. Serien har också inspirerat en mängd spin-off-projekt samt en hel del fanfiction.

Foto: BBC One.

Här streamar du Luther serie

Till dig som undrar om det går att streama Luther serie någonstans har vi goda nyheter. Just nu finns den att se på en av de större tjänsterna, som många har: HBO Max. Det är för närvarande endast där du kan se den. Alla säsonger finns tillgängliga.

LÄS OCKSÅ: Här kan du streama Lost serien

Categories: Artiklar

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *