Streama spännande skräckserier på Netflix

Published by Redaktionen on

Film100 tipsar dig om spännande skräckserier på Netflix – Den största streamingaktören

Att hitta en riktigt spännande skräckserie är magiskt. Det kan få en att släppa allt för att lämna över sig själv till dess handfängsel. Av de stora streamingaktörerna finns det mest skräck på Netflix. Idag listar vi tre av deras guldkorn där det genomgående temat är splatter…

Ash vs. Evil Dead

Vill du ha lite av en mjukstart borde du spana in Ash vs. Evil Dead. Misstro inte, den är lika brutal som klassikerna av Sam Raimi – om inte ännu mer våldsamma. Men precis som med sina föregående filmer, är serien om de onda döda präglad av en glimt i ögat.

Huvudkaraktären Ash är en oförskämd TV-säljare som älskar sex, droger och rock n’ roll. En typisk antihjälte, som tvingas damma av motorsågen när ondska föds på nytt och attackerar hans stad. Bruce Campbell gör comeback och är underbar. En blodfest, som faktiskt är kul.

Tre säsonger av Ash vs. Evil Dead finns tillgängliga på Netflix

Slasher

Denna Netflix-serie är även den underbar för tittaren som älskar splatter och klyschig skräck. I serien, som är en antologi med olika berättelser och karaktärer per säsong, matas vi med klassiska skräcksagor med en mördare som är ute på jakt efter ungt blod.

Känn till att den första säsongen inte alls håller samma mått som fortsättningen; säsong 2 av Slasher är en riktigt välberättad whodunnit om ett gäng tonåringar som tar skydd från en mördare i en stuga under en tuff vinter. Du kan börja där.

Av spännande skräckserier på Netflix måste du spana in den här ofta förbisedda pärlan.

2 säsonger av Slasher finns tillgängliga på Netflix

Scream

“Du kan inte göra splatter i serieformat”, utbrister filmnörden Noah Foster, som tillsammans med sina kompisar försöker hitta vem det är som mördar folk på deras skola. Serien Scream bär vidare franchisens meta-arv, och Noahs påstående motbevisas. Det här är en underhållande splatter-saga som hittills har två säsonger, båda två på jämnbra nivå. Vi väntar fortfarande på den tredje, som skulle haft premiär under 2018. Scream måste leva vidare, så stötta serien genom att titta på den!

2 säsonger av Scream finns tillgängliga på Netflix. Glöm inte heller bort att du kan se Scream-filmerna när du ska hyra filmer online

Har du sett någon av dessa spännande skräckserier på Netflix? Om inte, avundas jag dig. Hugg genast in!

Categories: Artiklar

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *