Kristen Bell ska skådespela i ny komediserie på Netflix

Published by Redaktionen on

Disney ska tillsammans med Steven Levitan Productions tillverka denna nya komediserie på Netflix. 

En berättelse om ett osannolikt förhållande

Nu står det klart att Kristen Bell ska spela huvudrollen i Netflix nya komediserie. Serien har ännu ingen titel men det vi vet är att den handlar om en oväntad relation mellan en utåtriktad och icke-troende kvinna och en ovanlig rabbin. 

Foto: Netflix.

Vem är Kristen Bell? 

Hon är född 1980 och uppvuxen i Huntington Woods, Michigan, Bell är en amerikansk skådespelare och sångerska vars pappa är nyhetschef på tv. I tidigt ålder fann hon sitt intresse för underhållning och redan vid 13 års ålder hade hon en agent och medverkade i tidning-reklam och tv-reklam. Redan vid denna ålder började hon med skådespeleri och hade sin första roll i filmen Polish Wedding, 1998. 

LÄS MER: Mer Sagan om Ringen film – I samarbete med svensk speljätte

Detta vet vi 

Erin Foster är skaparen bakom serien och tidigare känd för Barely Famous. Steven Levitan som har producerat Modern Family och Reboot kommer att vara exekutiv producent tillsammans med Kristen Bell.

Detta är Bells andra serie med Netflix efter att ha spelat som huvudroll i The Woman in the House Across the Street From the Girl in the Window i fjol. Hon är sedan tidigare känd för att ha medverkat i filmer som The People We Hate at the Wedding och Bad Moms. 

Denna serie kommer att produceras av Disney’s 20th Television och Steven Levitan Productions. Andra medverkande exekutiva producenter på projektet är Craig DiGregorio, Sara Foster, Danielle Stokdyk, Oly Obst och Josh Liebreman.

Daniel Paprocki


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *