Oppenheimer stream – streama succéfilmen

Published by Redaktionen on

Den biografiska långfilmen om J. Robert Oppenheimer är ett måste att se för alla med ett filmintresse och om du ännu inte har sett den är det nu dags! Här kan du ta del av Oppenheimer stream på flera tjänster.

Detta handlar Oppenheimer om

Oppenheimer är en av de största filmerna från 2023. Den handlar om det som hände när den verkliga vetenskapsmannen och atombombs skaparen J. Robert Oppenheimer arbetade på det amerikanska Manhattanprojektet. Filmen regisserades av den älskade regissören Christopher Nolan, som även är känd för de Batman-filmerna som släpptes mellan 2005 och 2012 där Christian Bale spelade titelkaraktären. Andra medverkande är Cillian Murphy som spelar Oppenheimer, Emily Blunt som spelar Oppenheimers fru Kitty Oppenheimer, med många flera.

Filmen är känd för att ha släppts samma dag som den mycket älskade Barbie filmen (2023) och den är även mycket omtyckt i sin egen rätt. 

Oppenheimer stream

Oppenheimer finns tillgänglig på flera olika plattformar. Den enda plattformen du kan streama filmen på just nu utan en ökad avgift är Sky Showtime. Annars finns den att hyra och köpa via samtliga tjänster:

Med detta hoppas vi att du hittar var du kan streama Oppenheimer på en tjänst du har tillgång till. Filmen belönades med 7 Oscars och blev en riktigt dundersuccé.

Categories: Tips

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *