Efter nya säsongen – Outer Banks säsong 4 redan bekräftad

Published by Redaktionen on

Nu är det premiär för den tredje säsongen, men redan nu kan vi meddela att det blir en Outer Banks säsong 4.

Det tog hela 18 månader för seriens säsong tre att komma till oss men nu är den här. Och en till god nyhet är att säsong fyra är på gång och bekräftad. Nu fortsätter jakten på skatten!

LÄS OCKSÅ: Bästa svenska serier

Josh Pate, Jonas Pate och Shannon Burke är skaparna till denna fiktiva kuststad som utspelar sig längs Outer Banks i North Carolina (Inspelad i Charleston, South Carolina). Efter säsong 1 i 2020 blev serien snabbt populär. 

Serien följer John B som tillsammans med sina tre bästa vänner hittar en skattkarta som tar de på ett långt äventyr fyllt av spänning. Skattjakten är igång och skatten ska vara kopplad till John pappas försvinnande. 

“Kooks” är de rika och “Pogue” arbetarklassen, klyftorna i samhället är stora och våra ungdomar tillhör Pogue. 

Foto: Netflix.

Outer Banks säsong 4 på väg

Den nya säsongen tar oss på nya äventyr. Ungdomarna har nu hamnat på en ö där de lever sitt idylliska liv i ett idyllisk nytt hem. Hemmet kallar de “Poguelandia” men idyllen varar inte länge då jakten på El Dorado, den försvunna guldstaden, börjar tas upp. 

Den nya säsongen består av 10 avsnitt och samtliga kommer att finnas på streamingtjänsten Netflix den 23 februari kl 09:00 

Säsong fyra är bekräftad enligt uppgifter till Entertainment Weekly. 

– Sedan vi startade har vi alltid sett det som något som förmodligen var en fyra, kanske fem säsonger lång serie, men definitivt fyra, sade skaparen Jonas Pate år 2020 i en intervju. 

Skaparna bekräftade dagar innan säsong tre premiären att en fyra kommer bli verklighet.

Daniel Paprocki

Categories: ArtiklarNyheter

1 Comment

Strandhotellet har snart premiär på Viaplay | Film100.com · February 23, 2023 at 6:38 pm

[…] MER: Efter nya säsongen – Outer Banks säsong 4 redan bekräftadFamiljen Grip, med Egil Grip (Dennis Storhøi) i spetsen, är bitter fiende med sin före detta […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *