Skaparens hint om Reservation Dogs säsong 3: “Vi åker till mörkare platser”

Published by Redaktionen on

Serien som handlar om fyra inhemska tonåringar som står sida vid sida efter att de förlorat sina bästa vänner står nu inför en säsong 3 som redan är under produktion. 

TV-redaktören Michael Schneider tilldelade inledningsvis Harjo Sterlin Varieties Showrunner Award för sitt jobb med Reservation Dogs, Paulina Alexis var också på plats för att diskutera serien. Samtidigt som skaparen  prisades delade han med sig om vad vi kan se fram emot i den tredje säsongen. “Alla vill att jag ska gå vild med säsong 3, men jag vill egentligen ta ner den lite”, säger han.

LÄS MER: Snövita drömmar – extrem skidåkning i SVT:s nya program

Förberedelserna inför säsong tre är igång och en sak Sterlin lovar är att vi i ett avsnitt kommer att utforska säsong etts rådjursdam. Sterlin höll tal vid SCAD TV Festival i Atlanta och gav några tips på säsong tre. 

Ganska tidigt berättar Sterlin att han inte tycker om att spela in i Los Angeles vilket möjligtvis gör att de potentiellt kommer att ta tillbaka inspelningen till Oklahoma. Han säger: “Det finns en del mörkare platser vi åker till i säsong 3.” 

Foto: Disney+.

Reservation Dogs säsong 3 – så fortsätter den

Harjo berättar om hur han tar serien till nya platser genom att låta skådespelare få plats i skapandet i serien. Paulina Alexis som spelar Willie Jack har själv berättat att hon velat regissera, producera och skriva igen i framtiden. Sterlin har sagt att Alexis har talang och att lite av hennes regi ger henne utrymme att ta serien till andra ställen.  

Sterlin berättar att infödda har tagit serien till det bättre, “Vi kunde gå till platser där icke-infödda kanske inte känner sig bekväma att gå”, säger Sterlin som är omringad av en infödd besättning för att just kunna skapa “Reservation Dogs”. “Vi kunde göra saker som kan verka stötande. Vi kunde spela in scener som infödda inte är rädda att spela in”, berättar han. 

En sak som är säker är att säsong tre är under produktion och vi kan se fram emot mycket. 


1 Comment

Mer Sagan om Ringen film – I samarbete med svensk speljätte | Film100.com · February 28, 2023 at 8:05 am

[…] LÄS MER: Skaparens hint om Reservation Dogs säsong 3: “Vi åker till mörkare platser” […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *