Streama Mord i paradiset gratis

Published by Redaktionen on

Många är det som vill streama Mord i paradiset gratis och lagligt, då krminalserien med glimten i ögat är oerhört populär. Att titta på produktioner kostnadsfritt innebära ofta att man behöver begå ett brott. Därför är det roligt att meddela att du inte behöver göra det för att se den älskade BBC-serien.

Denna underhållande deckare följer en brittisk polis som förflyttas till ön St-Marie för att utreda mord. Det är en dålig matchning eftersom han hatar solen, havet och framförallt sanden som hela tiden fastnar mellan tårna. Under seriens gång spelas huvudrollen av olika skådespelare.

TIPS: Många av våra läsare på Film100 kontaktas oss om var man kan hyra film online på allra bästa vis. Missa inte att vi har en hel sektion på sajten om just detta, allt för att du ska få en bättre upplevelse när du betalar för kvällens underhållning.

Du som vill streama Mord i paradiset gratis kan nu streama säsong 8 på TV4 Play som är en bra tjänst för streaming. Du får däremot leva med att det är reklampauser, som förvisso är kortare än de tenderar att vara på TV. Likaså bör vi förvarna dig om att produktionerna inte har särskilt lång levnadstid där, så ta gärna en titt på det innan och planera ditt bingeande därefter!

Sista avsnittet rankar dubbelt så bra som slutet på Game of Thrones

Den åttonde säsongen av serien består snitsigt nog av åtta avsnitt. De är alla omkring 40-45 minuter långa. Tittar vi på IMDb kan vi se att den står sig väl mot sina föregångare och uppföljande säsonger. Inte minst lovar fansens genomsnittliga betyg en riktigt stark avslutning, där det åttonde avsnittet har hela 8.0/10.

Vågar vi sätta betyget på den åttonde säsongens sista avsnitt i relation till Game of Thrones “grand finale”? Ja, det gör vi! HBO:s flaggskepp har efter flera oerhört starka säsonger ett avslut som faller pladask. Det sista avsnittet når bara upp till oerhört svaga 4.0/10 i betyg.

Ser du klart Mord i paradiset säsong 8 och vill se fler avsnitt från serien så finns även säsong 1 tillgänglig på TV4 Play.

Categories: Artiklar

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *