Streaming blir allt mer populärt bland svenska folket

Published by Redaktionen on

När Netflix först lanserades så var det många som var osäkra på om det skulle fastna eller om det bara var en fluga. Så här ett tiotal år senare så är det många svenskar som mer eller mindre helt har sagt upp sina abonnemang till linjär TV, och streaming är definitivt här för att stanna.

Ja, det blir allt mer populärt att titta på sina favoritserier och filmer genom en streamingtjänst. Idag så tillåter också många TV-apparater att man streamer direkt till sin TV, någonting som har gjort det lättare att enkelt och smidigt titta direkt på sin TV. Trenden spås fortsätta och idag så finns det en lång rad olika streamingtjänster att välja och vraka bland.

De första streamingtjänsterna

Netflix var en av de första streamingtjänsterna som lanserades och är också den överlägset populäraste. Det var Netflix som gjorde streaming populärt och idag så finns det i miljontals hushåll i Sverige. Även SVT var tidiga på streamingmarknaden när de lanserade SVT Play. Idag så är fortfarande SVT Play en oerhört populär tjänst där allt som visas på SVT:s kanaler laddas upp.

Men även vuxeninnehåll har blivit oerhört populärt att ta del av online. Förut så behövde man besöka en butik för att köpa pornografi, men idag så kan man hitta allt och lite till online. Oavsett om man är intresserad av något så specifikt som sex med shemale eller gammal gladporr så går det mesta att hitta online. Detta i sin tur går hand i hand med nästa ämne.

Streaming har gjort filmer och serier mer tillgängligt

Streamingrevolutionen har gjort filmer och serier mer tillgängligt. Istället för att man behövde besöka sin lokala uthyrare för att hitta en film som man är intresserad av, eller behöva vänta tills en specifik dag för att kunna se en serie. Istället så kan man enkelt och smidigt välja vad man vill titta på, när man vill titta på det. Att allt detta sker utan reklam och för en väldigt rimlig summa pengar i månaden gör att trenden inte kommer att avta inom någon snar framtid.

Så kan du välja streamingtjänst

Men med detta enorma utbud så är det inte särskilt konstigt om man känner sig överväldigad. Idag så finns det runt 10 olika streamingtjänster att välja bland. Det är inte ovanligt att hushåll har ett abonnemang på flera olika streamingtjänster.

Om du är intresserad av att testa på streaming så kan det vara klokt att först börja med en streamingtjänst. Du kan då testa på och se vad som erbjuds under deras gratisperiod. Många streamingtjänster erbjuder ett brett utbud av saker att titta på och det är inte omöjligt att du kommer vilja titta under längre tid än en månad. Genom att testa dig fram så kan du hitta en bra blandning av olika tjänster.

Categories: Uncategorized

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *